sokka irti

No nyt lähti SOKKA IRTI!
Aikamoisen vaiheilun jälkeen päädyin päättämään tipattomani alkuperäisen suunnitelman mukaisesti lempijuhlaani vappuun.
MOI KESÄ!


Humaltumisen houkutushan oli valtaisa heti aattohumun alkaessa, mutta pidin pintani melko pitkään, mihin minua myös kannustettiin lukuisilla älä tee sitä -kommenteilla, mutta tein sitten kuitenkin ja sorruin tarjottuun viinilasiin hillityissä ja hallituissa olosuhteissa vappuaaton (ja nimipäiväni) iltana.
Eikä tuntunut missään. Olin ehkä jopa hieman pettynyt siitä, ettei ensisiemaus tuntunut kovinkaan erikoiselta, eivätkä ne pari aattona nautittua viini- ja kuohuviinilasillista nousseet päähän millään lailla.

Mun aattojuomat oli, tai niiden piti olla, viinipullollinen simaa + Monster REHAB energy drink.


Vappupäivänä join sitten varmaan ainakin 7 alkoholiannosta (n. 12 tunnin sisällä), humalluin, muttei mennyt överiksi muuta kuin munkkien syömisen osalta.

Olen aika iloinen siitä, etten tehnyt juomisestani kovinkaan suurta numeroa, ja siitä etteivät muutkaan tehneet, mitä nyt jotkut kantoivat huolta ja kieltäytyivät tarjoamasta esim. jallua. Mikä oli varmasti aivan hyvä. Koen, ettei alkoholinnauttiminen vaikuttanut vapunjuhlintaani hyvässä eikä huonossa. Uskon, että mulla olisi ollut ihan yhtä hauskaa selvinkin päin.

Tuntuu hyvältä, että saatoin juoda itseni humalaan vetämättä tyypillisiä räkäkännejä ja päätymättä ruinaamaan kullia joltain sattumanvaraiselta ihastuksen kohteelta.

Ongelmattomalta. Kävin aattoiltana keskustelua siitä, kuinka problemaattista täyskieltäytyminenkin pohjimmiltaan on. Eihän sekään ihan tervettä ole, jos tuntuu helpommalta kieltäytyä alkoholista kokonaan, kuin nauttia sitä kohtuutta harjoittaen. Totaalikieltäytyminen tai absolutismi ei ole mun juttu, eikä tule olemaankaan, vaikka aionkin jatkaa kuivaa linjaa taas juhannukseen asti.

Tää kuva on vähän manipuloitu, mut aikalailla tollanen olo oli eile.


Juomattomuuden hyödyt tuntuvat kaikesta huolimatta edelleen houkuttelevammilta kuin haitat, vaikkei eilistä krapulaa voi ehkä edes krapulaksi kutsua, niin olo oli silti väsyneen lisäksi ruma ja läski, eli epähehkee (kuva yllä).
Ja vaikkakin eräs ystäväni totesi vappupäivän iltana kovin samastuttavasti, että "mulla ei olis ikinä seksiä, jos en olis ikinä humalassa" niin näiden kesäisten tunnelmien myötä tahtoisin uskoa, että seksikin olis vielä mahdollista selvinpäin. Jos ei, niin juhannuksena sit viimeistään vedän sellaset seksiperseet et kaikki räjähtää.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kohtuus kaikessa - mitä se on

elää

mitäpä jos