sitä saa mitä tilaa

Ja vielä riittää asiaa suhteistani miehiin.

Äsken eräs ystäväni suositteli luettavakseni Christer Kihlmanin Ihminen joka järkkyi - kirjaa ja sen alkoholismia käsittelevää osuutta kertoen löytäneensä blogistani yhtymäkohtia tähän teokseen.
Ystäväni sanoi: Kihlmanilla se meni niin pitkälle, että se dokasi, petti vaimoaan ja lähti homoilemaan jonnekin.

Homoilua en ole vielä kokeillut, enkä ole koskaan ollut naimisissa, mutta muistuipa tästä kommentista mieleeni, että tosiaan, olen myös kännipäissäni pettänyt näitä molempia poikaystäviäni!
Kummallekaan en ole koskaan teoistani kertonut (sori nyt vaan, jos täältä sen luette), mutta molemmat suhteet loppuivat melko pian näiden pettämisepisodien jälkeen.

Mietin vaan, että mun on turha valittaa sitä, kuinka mistään rakkausjutuista ei koskaan tule mitään, kun itse törttöilen mitä törttöilen. SITÄ SAA MITÄ TILAA. Toisaalta en ollut järin onnellinen kummassakaan suhteessa ja uskon (tai uskottelen itselleni?), että se mitä tapahtui tapahtui tarkoituksesta.


Mustelmiaki saa kun niitä tilaa.


EDIT.

Synninpäästökseni lisättäköön, että heti sen jälkeen, kun alunperin jätin tämän postauksen kerroin tälle tuoreimmalle exälleni (jonka kanssa siis edelleen asun, voin jauhaa tästä kuvioista lisää myöhemmin) että olen häntä pettänyt. Kun nyt on tälle rehellisyyden tielle tullut lähdettyä, niin koitetaan hoitaa se kunnialla loppuun.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kohtuus kaikessa - mitä se on

elää

mitäpä jos