OLIPA KERRAN RAKKAUS

mut mä tapoin sen

Efraim Medina Reyes


En ollut aina hyvä hänelle, paremminkin olin kusipää. Rakastin häntä tosi paljon enkä tiennyt, mitä tekisin. Sen sijaan että olisin antanut hänelle sitä mitä tunsin ja olisin täyttänyt hänet karkealla rakkaudellani, tukahdutin sen. Se on jotain sellaista, mitä en tajua vieläkään: hänen rakkautensa tuli minuun helposti, kun taas minun rakkauteni ei virrannut häneen. Luulen, että hänen rakkautensa tukahdutti omani.

---

Se, mikä minua ärsyttää on se, etten ole nussinut häntä vielä kahtatuhatta kertaa. Fran on Bibianan kanssa ja hän vaikuttaa todella tyytyväiseltä. Ciro ei usko rakkauteen, hän tekee asiasta aina synkkiä ennustuksia. Luulen että Ciro rakastaa R:ää ja pelkää rakkauttaan (mikä on jotain hyvin viisasta häneltä).

---

Naiset rakastavat laskelmoivasti ja siksi he vaikuttavat vulgaareilta. Naisen rakkaus on yhteydessä seksiin, pieniin julmiin valheisiin, törkyyn ja televisioon ja vielä kerran törkyyn. - - Miehet ovat elegantteja silloin, kun he rakastavat kuin miehet, mutta miehet jotka rakastavat kuin naiset, ovat tuhat kertaa vulgaarimpia kuin naiset. Nainen, joka rakastaa kuin mies, ei näytä pahalta. Mies, joka rakastaa kuin nainen, päätyy johonkin syrjäiseen törkyhotelliin vollottamaan katkerasti. Jokainen mies rakastaa ensimmäisellä kerralla kuin nainen.

---

En haluaisi saada lapsia sen tietyn tytön kanssa enkä tietää hänen tarrautuvan minuun. Haluaisin matkustaa hänen kanssaan, ehkäpä Brasiliaan.

---

Tykkään käydä aamuisin lenkillä, koska se lievittää surua. Kun olen nähnyt unta siitä tietystä tytöstä, tiedän sen, vaikken muistaisi unta. Tyhjä tunne rinnassa kertoo sen. Hölkkääminen auttaa, ja siksi aamuisin on niin paljon hölkkääviä ihmisiä.

---

Elämämme on yksinkertaista, meillä on vain kaksi tapaa olla: tuijottaa kattoa tai olla baarissa.

---

Silloin kun olen rakastunut yhteen naiseen, yritän tavata häntä mahdollisimman vähän; en rakastu helposti, joten kun niin käy, yritän että se kestäisi. Haluaisin jälleen rakastua, antaa kaikkeni jollekin tytölle. Paha juttu on vain se, etten tiedä mikä on parhaani, enkä ole varma onko minussa mitään parasta.
Aloin lukea pitkästä aikaa tätä kirjaa, joka jäi jokin aika sitten kesken.
Teki mieli jakaa siitä joitan palasia, kun tuntuu, että omat sanat ei oikein riitä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kohtuus kaikessa - mitä se on

mitäpä jos

elää