rakkaus voittaa

https://soundcloud.com/antonhammer/brian-emo-rakkaus-voittaa

Olen nyt luupannut tätä biisiä päivän putkeen. Samastun.



Kyl se rakkaus vaan voittaa vaikkei aina tunnu siltä tai jaksa uskoa. Ei mullakaan mitään sellasia rakkausjuttuja oo tässä ollut, mutta itsensä rakastamis-projekti etenee aika hyvin.
Olo on vaan hyvä ja eilen pojat oli silleen, että näytätpä elinvoimaiselta ja hyvältä (tai jotain sellasta mistä punastuin vähän) ja olin et wuhuu, siltä kyllä tuntuukin.

Eilen illalla mietin kaikkia hyviä dokaussessiota, sellaisia iltoja, joina on tavannut uusia tai vanhoja tuttavuuksia, käynyt hyviä keskusteluja, tanssinut ja hölmöillyt, ehkä pussaillut vähän jonkun kivan kanssa ja jatkanut aamuun asti ja muistanut kaiken ja viettänyt porukalla leppoisaa darrapäivää, joina on ehkä itkeskelty vähän, vaikka kaikki on ollut hyvin. Sellaisia kaipaan.

En ole oikein jaksanut rymytä yömyöhään saatika aamuun asti ilman alkoholin tuomaa energiaa ja ollut kaikesta hyvästä huolimatta hieman estynyt illanviettokanssakäymisissä, mikä harmittaa vähän. Kun tietää ettei dokaa, on ärsyttävän paljon helpompi jäädä kotiin kuin lähteä krebaamaan.
Kaipaan hyviä bileitä ja kesää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

kohtuus kaikessa - mitä se on

elää

mitäpä jos